طرز تهیه آش انار


آش انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن را در این مطلب مشاهده می کنید.

 مواد لازم برای آش انار

  •  سبزی آش  نیم کیلو
  • برنج  نصف پیمانه
  • عدس  یک پیمانه
  • پیاز متوسط  ۳ عدد
  • آبانارترش  یک لیوان و نمک
  • فلفل ، زردچوبه  به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی   به میزان لازم
  • نعنا  به میزان لازم
 آش انار

طرز تهیه آش انار 

سبزی را با دقت پاک کرده و بشویید و بعد از این که آب آن گرفته شد، خرد کنید.

پیازها را هم خلالی کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و کمی تفت دهید.

حالا روی پیازهای سرخ شده آب بریزید.

برنج و عدس را که قبلا شسته اید درون آش ریخته و بگذارید تا بپزد.

همچنین بخوانید : تمامی دستور تهیه و طرز تهیه آش و حلیم

پس از این که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید.

نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد.

آش آماده است؛ آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری نعنا داغ و پیاز داغ تزئینش کنید.

 آش انار

نکات تکمیلی در مورد آش انار

آش انار جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آش انار را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :