رولت پنیر و سبزی


چاشنیک:

مواد لازم:

  • تخم مرغ  : ۹ عدد
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب جوش : یک  قاشق سوپخوری
  • آرد : ۱۸۰ گرم
  • کره ذوب شده : ۷۰ گرم
  • رنگ سبز خوراکی : به میزان لازم

رولت پنیر و سبزی


مواد میانی

  • پنیر خامه ای : ۵۰۰ گرم  
  • سبزی معطر خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
  • گردو : ۱۰۰ گرم

دستور پخت:

۱٫ زرده‌های تخم‌مرغ را با نمک و آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش زرد روشن شود.

۲٫ سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ی بزرگتری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی زرده‌های تخم‌مرغ را به سفیده‌ها اضافه کنید.

۳٫ آرد و کره را درون مایه بریزید و مخلوط کنید.

۴٫ حدود ۲ قاشق بزرگ از مایه را در کاسة کوچکی بریزید و رنگ سبز را به آن اضافه کنید.

۵٫ صفحه‌ی ریلیفمت را با مایه سبز رنگ بپوشانید به طوری که حفره‌های داخل آن کاملا از مایه سبزرنگ پر شود و پس از آن مایه ساده را روی آن پهن و صاف کنید.

۶٫ ریلیفمت را روی پنجره فلزی فر بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه نان رولت را بپزید.

۷٫ پس از خارج کردن رولت از فر آن را در کاغذ روغنی بپیچید و رول کنید.

۸٫ اکنون صبر کنید تا نان کاملا خنک شود بعد مواد میانی را روی آن پهن کنید و دوباره رولت را بپیچید و در یخچال نگه دارید.

۹٫ رولت را ببرید و در ظرف بچینید.

طرز تهیه مواد میانی :

۱٫ پنیر خامه‌ای را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود.

۲٫ سبزی و گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید.