سوپ بوقلمون، سوپی کلاسیک


سایت دلگرم: این سوپ از غذاهای کلاسیک بسیار خوشمزه است که برای امروز این سوپ خوشمزه و مفید را آموزش می دهیم. اگر بوقلمون نداشتید از مرغ  و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ فنجان پیاز خرد شده
  • ۱ فنجان کرفس خرد شده
  • ۱ فنجان هویج خرد شده
  • ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
  • ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
  • یک چهارم فنجان برنج سفید خام
  • ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ برگ بو
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
  • یک چهارم فنجان خامه چرب
  • خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
  • پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن

سوپ بوقلمون


طرز تهیه:

۱٫ یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

۲٫ برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.

۳٫ سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.

۴٫ بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.

۵٫ میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.

نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.