طرز تهیه مافین هات داگ؛ میان وعده‌ای با سس قرمز


وب سایت ایران کوک: مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار
آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و از طعم دلچسب
آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     کره آب شده ۱/۲ فنجان
  •     شکر ۱/۲ فنجان
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
  •     آرد ذرت ۱ فنجان
  •     آرد ۱ فنجان
  •     نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  •     هات داگ ۸ عدد
  •     باترمیلک ۱ فنجان

 

مافین هات داگ

طرز تهیه:

 

۱-فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید، سپس باترمیلک را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۲-در کاسه دیگری جوش شیرین، آرد ذرت، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس این مواد را در دو نوبت به کاسه اولی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

۳-کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگ ها را به قطعات ۲-۳ سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.

۴-قالب مافین را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافین ها را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه آن را گرم کنید.

نکته:

 

می توانید طرز تهیه باتر میلک را در سایت ایران کوک ببینید. استفاده از باتر میلک بافت و طعم بهتری به مافین می دهد. اما اگر به هر دلیل نمی توانید از آن استفاده کنید بجای باتر میلک از همان مقدار ماست استفاده کنید.