طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی


دارچین طبعی گرم ددارد و باعث فعالیت بیشت مغز می شود و شما با ترکیب کردن سیب و دارچین می توانید کیکی بسیار خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم برای پانت کیک سیب دارچینی

  • آرد  ۲ و نیم فنجان
  • پودر دارچین  ۱ ق غ
  • بکینگ پودر  ۲ ق چ
  • نمک  ۱ ق چ
  • جوش شیرین  نصف ق چ
  • کره ذوب شده سرد  ۱ فنجان
  • شکر قهوه ای روشن  ۱ و نیم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ  ۴ عدد
  • اسانس وانیل  ۲ ق چ
  • سیب خرد شده  ۶ عدد
  • چیس دارچینی  ۱ فنجان در صورت تمایل

مواد لازم برای سس روی کیک

  • پودر شکر  ۱ فنجان
  • آب  ۱ – ۲ ق غ
طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینیپانت کیک سیب دارچینی

طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی

فر را بر روی دمای ۱۸۰ سانتی گراد قرار دهید و روشن کنید تا گرم شود. بکینگ پودر، آرد، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ، وانیل، کره و شکر قهوه ای را هم با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشوند.

مواد خشک و مرطوب را به هم اضافه کنید و با لیسک خیلی آرام مخلوط کنید تا خمیر به دست آمده یک دست شود. تکه های سیب زیمینی و چیپس دارچینی را هم به خمیر مخلوط اضافه کنید تا به صورت یکسان در تمام سطح خمیر پخش شود.

خمیر را با قاشق به یک قالب پانت تو خالی با گنجایش ۱۲ فنجان که با اسپری جدا کننده پوشانده اید ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت ۵۰ – ۶۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود .

برای تهیه سس روی کیک پودر شکر و مقدار کافی آب را مخلوط نمایید تا غلظت سس به حدی برسد که بتوانید روی کیک بدهید .

طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی

نکات تکمیلی در مورد پانت کیک سیب دارچینی

پانت کیک سیب دارچینی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
پانت کیک سیب دارچینی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .