راويولى سبز با سس سير و سبزي



برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: 

مواد لازم براي ۲۴ راویولی

  •   اسفناج پخته: ۲۰۰ گرم ساطوري شده
  •   روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  •   قارچ: ۲۵۰ گرم، ورقه‌ورقه
  •   پنير موتزارلا: ۲۰۰ گرم رنده شده
  •   سينه مرغ پخته: ۲۰۰ گرم ساطوري
  •   پودر پنير پارمسان: ۵۰ گرم
  •   تخم‌مرغ: يك عدد
  •   سير: ۵-۴ حبه، ساطوري
  •   سبزي‌هاي خشك:۲ قاشق غذاخوري (آويشن، نعنا، مرزن جوش، رزماري و…)
  •   نمك و فلفل: به ميزان لازم
  •   روغن مایع: يك‌چهارم پيمانه( ۶۰ ميلي‌ليتر)

روش تهيه:

۱ – روغن مايع را داغ كرده و قارچ را روي شعله متوسط ۴ دقيقه تفت دهيد تا آب آن تبخير شده و كمي رنگ بگيرد، سپس كنار بگذاريد تا سرد شود.اسفناج را فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود، سپس با خمير راويولي مخلوط كرده و آنقدر ورز دهيد تا كاملا در خمير جذب شده و رنگ آن سبز شود.

۲ – قارچ، سينه مرغ، پنيرها و تخم‌مرغ را در يك كاسه مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.مانند دستورهاي قبلي خمير را پهن كرده و مايه را درون آن قرار دهيد و پس از بستن راويولي‌ها، آنها را در آب جوش و نمك ۱۵ دقيقه بپزيد.

۳ – شصت میلی‌لیتر روغن مایع را در يك تابه داغ كرده و سير را در آن يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شود و كمي رنگ بگيرد. سپس تابه را از روي شعله برداشته و سبزي‌ها را اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از آبكش كردن راويولي‌ها، سس سير را روي آن بريزيد.

نكته:

با استفاده از پودر پاپريكا يا پودر فلفل دلمه‌اي قرمز كبابي مي‌توانيد راويولي قرمز تهيه كنيد. يكي، دو قاشق غذاخوري پودر پاپريكا يا ۲ عدد فلفل دلمه‌اي قرمز براي مقدار خمیر د ستور مناسب است.