سوپ ماتزو + سالاد چیلی



برترین مجله اینترنتی ایران

مواد لازم سوپ ماتزو

  •   پيازچه: يك دسته كوچك
  •  سيب‌زميني پوست كنده: ۲۵۰ گرم
  •  ذرت: (۴ عدد بلال) يا كنسرو ذرت
  •  فيله ماهي بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
  •  برگ بو: ۲ عدد
  •  برگ آويشن: ۳ برگ
  •  عصاره مرغ: يك عدد
  •  خامه كم‌چرب: ۱۵۰ گرم
  •  شاه ميگو پخته شده: ۲۰۰ گرم
  •  نان سنگك يا نان ماتزو يا نان‌هاي مشابه: به مقدار لازم

مواد لازم میگو مزه دار

  •   شاه‌ميگو: ۸ عدد
  •   كره: يك قالب
  •   آويشن: چند برگ
  •   فلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
  •   سير: ۴ حبه
  •   فلفل چيلي: نصف يك عدد
  •   ليمو: يك‌عدد

مواد لازم سالاد چیلی

  •   فلفل چيلي قرمز: يك‌دوم
  •   سير: يك حبه
  •   ترخون: يك دسته
  •   ماست كم‌چرب: ۳ قاشق غذاخوري
  •   كدوسبز: يك عدد بزرگ
  •   هويج: ۲ عدد
  •   چغندر: يك عدد
  •   شاهي: يك دسته كوچك
  •   آب‌ليمو: به ميزان لازم

مواد لازم برای اسلاش

  •   يخ: چند عدد
  •  نعنا تازه: يك دسته
  •  تمشك يا توت‌فرنگي: ‌۱۰۰ گرم
  •  آب سودا: يك بطري

ادویه 

  •  روغن زيتون
  •   نمك و فلفل سياه

برای شروع

يك قابلمه بزرگ را روي حرارت زياد قرار دهيد و گريل را روشن كنيد. تمام لوازم لازم براي آشپزي اين دستور غذايي را آماده كنيد.

سوپ ماتــزو

قابلمه را روي حرارت زياد گاز قرار داده و درون آن روغن زيتون بريزيد. پيازچه‌ها را درون قابلمه خرد كرده و فيله ماهي را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد. سيب‌زميني‌هاي پوست كنده را با چاقو نگيني خرد و به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد. تا زماني كه ماهي‌ها طلايي شوند آن را به هم بزنيد،‌ حواس‌تان باشد ماهي‌ها نسوزند سپس كمي نمك و فلفل اضافه كنيد. در اين‌جا مي‌توانيد از بلال پخته شده يا از كنسرو ذرت استفاده كنيد و درون قابلمه بريزيد. برگ‌ بو را همراه با آويشن درون قابلمه قرار داده و آ‌ب‌جوش را تا نصفه درون آن بريزيد و عصاره مرغ را درون آب‌جوش حل كنيد و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد به مدت ۵۱ دقيقه با آب مرغ بپزد. پس از ۵۱ دقيقه در قابلمه را برداشته و هم بزنيد و مجددا در قابلمه را بگذاريد تا مرحله پخت را سير كند. تقريبا آب مرغ درون قابلمه تبخير شده است. خامه كم‌چرب را كم‌كم اضافه كنيد تا سوپ لعاب‌دار شود، همچنين وقت آن رسيده تا ميگوهاي پخته شده را ريز كرده و داخل سوپ بريزيد. در قابلمه را گذاشته و حرارت آن را كم كنيد. نان ماتزو را روي ميز قرار دهيد و سوپ را درون سوپ‌خوري ريخته و سرو كنيد.

ميگو مزه‌دار

شاه‌ميگوها را تميز كرده و درون يك ظرف نسوز فر قرار دهيد و درون ظرف روغن زيتون همراه با كره بريزيد. به اضافه نمك، فلفل، برگ‌‌هاي آويشن،‌ فلفل قرمز و سيرپوست كنده را رنده كنيد و درون ظرف قرار دهيد و فلفل‌ چيلي را سريع با چاقو خرد كرده و به همه مواد اضافه كنيد، همچنين ليمو را از وسط نصف كرده و درون ظرف قرار دهيد، حالا همه مواد را با شاه‌ميگوها به خوبي هم بزنيد تا مزه‌دار شود و بعد آن را در قسمت پايين گريل به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شود قرار دهيد. هنگامي كه آماده شد از فر بيرون بياوريد و كنار بگذاريد تا در زمان شام آن را سرو كنيد.

سالاد چيلي

در يك ظرف سالادخوري، فلفل را به همراه سير و ترخون خرد كنيد و روغن زيتون را همراه با نمك اضافه كنيد و كنار بگذاريد. كدوسبز را كه از قبل پخته‌ايد به صورت عمودي مانند رشته‌هاي ماكاروني ببريد. اين كار را با هويج، چغندر و شاهي نيز انجام دهيد تا شكل متفاوتي از سالاد را داشته باشد. مخلوط‌كن را آماده كرده و موادي را كه اول خرد كرديد داخل آن بريزيد و ماست را همراه با آب‌ليمو به آن اضافه كنيد و آن‌ها را به خوبي مخلوط كرده تا سس سالاد درست شود.

بري اسلاش

توت‌فرنگي‌ها را از برگ جدا كرده و درون مخلوط‌كن بريزيد و آن را به صورت آب توت‌فرنگي در بياوريد. قالب‌هاي يخ را همراه با برگ‌هاي نعنا به آن اضافه و مجددا مخلوط كنيد. يك پارچ بزرگ را از قبل آماده كرده و با آب سودا تا نصفه پر كنيد و به مخلوط به دست آمده كم‌كم اضافه كرده و با يك قاشق چوبي آن را به هم بزنيد و بعد سرميز ببريد. 


اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir


مجله اینترنتی برترین ها