طرز تهیه کاهو پلو غذای ایرانی با روشی جدید


یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایرانی کاهو پلو است که از گوشت مرغ و گیاه تشکیل شده است و طعمی بی نظیر دارد.

دستور پخت گیاهی کاهو پلو

این غذای خوشمزه محلی به دلیل ترکیب مرغ و کاهو طعمی بی نظیر دارد و از خوردن آن لذت می برید.

 مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو

  • برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
  • تکه های مرغ به تعداد نفرات
  • گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
  • کاهو خرد شده یک کیلوگرم
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه کاهو پلو غذای ایرانی با روشی جدید

روش پخت کاهو پلو

در یک قابلمه نچسب مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن بچینید و بین آنها گوجه فرنگی خرد شده قرار دهید.کمی برن روی مرغ ها بریزید و مقداری زعفران زده و کاهو روی ان بگذارید و به همین ترتیب لایه لایه مواد را قرار دهید تا تمام شود. باقی زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن روی برنج بریزید. بعد از اینکه برنج کامل پخت آن را در ظرفب برمیگردانیم و دور ان را با کاهو، اسفناج و یا کرفس تزیین می کنیم. امیدوارین از طعم این غذای ایرانی لذت ببرید.

 

نکات تکمیلی در مورد کاهو پلو

این غذا جزو پلو و چلو می باشد. زمان آماده سازی آن ۱۵ دقیقه و زمان پخت ان حدود یک ساعت و ده دقیقه است. این غذای خوشمزه را می توانید در وعده نهار و شام استفاده کنید. در ماه رمضان در وعده سحری و افطار نیز می توانید آن را مصرف کنید. دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر می باشد.