طرز تهیه دمنوش زرشک


طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه دمنوش زرشک 

حدود ۲ قاشق غذاخوری زرشک تازه را بشویید و در قوری بریزید زیرا طعم و رنگ زرشک تازه بسیار بهتر و مطلوب تر است. یک قاشق عسل و یا تکه ای نبات را در آب جوش و جرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا دم بکشد. میزان ترشی و یا ملس بودن دمنوش زرشک را می توانید با کم کردن یا زیاد کردن عسل تعیین کنید و هم چنین میزان غلظت آن را با کم یا زیاد کردن آب جوش تعیین کنید ولی دو لیوان آب و دو قاشق زرشک کافی است. بدون استفاده از هر شیرین کننده ای می توانید دمنوش زرشک را آماده کنید و یک نوع چای ترش جدید و پر خواص را امتحان کنید.

 

» همچنین بخوانید :

چند دمنوش گیاهی برای درمان گلودرد

معرفی چند دمنوش گیاهی برای سلامتی بدن

۵ دمنوش گیاهی عالی برای رفع بی خوابی